Aconto Capital – kjapp sammenligning av forbrukslån på nett

Aconto Capital er en av de mest populære firmaene som tilbyr privatfinansiering i Norge. Som følge av en langvarig og suksessfull markedsføringsstrategi har Aconto klart å utvikle seg til å bli et velkjent navn blant voksne nordmenn.

Og det er ikke uten grunn at firmaet har ført en suksessfull markedsføring. Mye eksponering og en god produktportefølje hører ofte sammen i banksektoren, og Aconto er intet unntak. Denne låneagenten kan nemlig skilte med Norges hurtigste sammenligning av lån uten sikkerhet. Hos Aconto Capital er det nemlig effektivitet som står i høysete.

Få et tilbud i løpet av fire timer!

På sine nettsider skriver Aconto at de har 10 medarbeidere som daglig jobber tett opp mot bankene for å sikre kunden det beste forbrukslånet. Dette fører til at de mener at man kan få et lånetilbud på ikke mindre enn fire timer – noe som helt klart er markedsledende for låneagenter. Slike bedrifter pleier ofte å operere med minst to arbeidsdager før de har et lånetilbud klart til deg.

Hvis du er redd for å gjøre noen personlige feil når du søker lån, så har Aconto funnet løsningen på det. De er mer enn villige til å ta forbrukslånsøknader via telefon på telefonnummer 05005.

Til tross for at Aconto i utgangspunktet kun tilbyr ett produkt (lån uten sikkerhet til privatpersoner), så prøver de å selge det inn som tre forskjellige lån: refinansiering, smålån og forbrukslån. I utgangspunktet er det ikke noe forskjell på de kravene som stilles til låntakeren når vedkommende søker lån, men det kan være små forskjeller i hvilken rente man oppnår basert på hvor stor lånesummen er.

Betingelser på Acontos forbrukslån

Du trenger ikke stille noe i sikkerhet for å søke lån og pengene kan brukes helt fritt til akkurat det du ønsker å bruke dem på. Du vil ikke på noe tidspunkt bli spurt ut om bruksområde av verken Aconto eller noen av deres samarbeidsbanker.

Nøyaktig hvilket rentenivå du kan forvente er umulig å svare på såfremt det ikke foreligger noe reelt tilbud fra bankenes side.  Rentenivået blir regnet ut etter ting som:

– din inntekt
– din alder
– ditt bosted
– hvorvidt du har en medsøker eller ei
– tidligere betalingshistorikk
– andre faktorer kan også påvirke resultatet.

Hos Aconto kan du maksimalt søke om en halv million norske kroner, men du kan også søke om lån helt ned til 15,000. En så fleksibel kredittramme kan tyde på at firmaet har mange forskjellige banker som tilbyr ulike former for privatfinansiering. Det gjør det nemlig lettere for deg å kunne stole på at de klarer å finne et lån som passer ditt behov. Husk at det ikke koster deg noen ting å søke forbrukslån hos Aconto og at det er bankene som blir nødt til å betale provisjonen hvis du til slutt mottar lånet. Du vil ikke på noen måte bli økonomisk rammet av søknadsprosessen hos Aconto – de jobber utelukkende for å gi deg et godt tilbud slik at de selv kan få provisjon fra banken(e).

Til tross for at du mottar et lånetilbud kjapt og de gir uttrykk for at det har blitt ”arbeidet hardt og effektivt” for å få dette tilbudet på skrift, så skal du ikke føle deg tvunget til å takke ja dersom betingelsene ikke er slik du ønsker. Det å søke forbrukslån på nett er alltid en helt uforpliktende ting å gjøre såfremt du ikke signerer den endelige kontrakten.